Correu electrònic:sales001@hanyin-gift.com
Tenda de tres persones més

Tenda de tres persones més

Descripció del producte Coleman Coastline 3 plus carpa de tres persones és resistent, estable i està dissenyada per facilitar el llançament. Aquesta tenda de túnels proporciona un espai suficient per a tres persones amb un ampli espai de vida i emmagatzematge per fer front a tot el vostre kit, fins i tot en estades prolongades. Mantenir-se protegit dels elements a l'aire lliure ...
PRODUCT DETAILS

Descripció del producte
La botiga de cotxes de 3 persones més de Coleman Coast Line és resistent, estable i construïda per a un pitching senzill. Aquesta tenda de túnels proporciona un espai suficient per a tres persones amb un ampli espai de vida i emmagatzematge per fer front a tot el vostre kit, fins i tot en estades prolongades.
Mantenir-se protegit dels elements exteriors amb l'alçada del full de platja que combina la sensació de confort que s'obté amb un cos cosat amb la ventilació i les capacitats fàcils de netejar d'un full de terra pla tradicional. El flux d'aire òptim és un focus clau en aquest disseny amb una fitxa de ventilació addicional per garantir que l'aire circuli per la carpa. Aquesta carpa disposa d'una zona de dormitori de 4,2 ㎡, una superfície d'emmagatzematge de 3.78 ㎡, una superfície de pitching de 26 ㎡ i un cabal de 140 cm.
L'habitació també presenta polietilè resistent i resistent. El polièster transpirable i la malla de no-veure-um interior són lleugers i resistents a errors. Les seccions de pols són prou curtes perquè es puguin empaquetar fàcilment amb una motxilla. El motiu de la planta baixa permet que l'aire fresc entri a la base de la botiga i, a continuació, es posi aire calent a través dels panells de ventilació.
Disposa de dues portes, de manera que no necessiteu rellançar si la direcció del vent canvia. De manera òptima, col·loqueu línies guiades al llarg dels pols i al voltant de la carpa assegureu-vos l'estabilitat dels vents alts. Les línies Y-guy proporcionen suport, però menys pressió sobre els pols de la botiga. Pujar en un pitching permet un pitching ràpid i senzill, el dormitori interior està pre-enganxat i es pot deixar en l'embalatge de la botiga.
Els polsadors de color i les mànigues polars i els ganxos interiors del dormitori minimitzen els errors de llançament. Les finestres de PVC augmenten la visibilitat i permeten la llum a la botiga, però proporcionen privacitat quan sigui necessari. La presa de corrent elèctric és una obertura convenient per poder executar un cable elèctric a la botiga, també té moltes butxaques internes.

Hot Tags: Tenda de 3 persones més, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, venda a l'engròs, compra, venda barata i d'alta qualitat
Productes relacionats

Investigació

Regal de Quzhou Hanyin Facotry
Afegir: No.35, districte de Jiangdong, ciutat de Jiangshan, Zhejiang, Xina
Tel:0570-4016861
Correu electrònic: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: + 86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Comunicacions
Bookmark us today!