Correu electrònic:sales001@hanyin-gift.com

L'arbre de Nadal originat a Alemanya

Regal de Quzhou Hanyin Facotry | Updated: Sep 27, 2017

L'arbre de Nadal té un significat religiós cristià molt ric, pot representar: el jardí de l'arbre, la crucifixió de la vida de l'arbre, els apòstols de Joan en el "registre silenciós" esmentat en els déus, vegeu l'arbre de la vida, l'arbre de Nadal Cada mes va donar a llum dotze grups de fruites amb efecte terapèutic. Decoració d'arbres de Nadal i regals petits, significat més festiu i auspicis.

Origen:

L'arbre de Nadal probablement es deriva del drama religiós de la Mitja Edat Mitjana - el "paradís", que se celebrarà a la capella temporal o plaça de ciutat d'Europa.

Aquest drama narra la història de la humanitat des de la creació dels avis al paradís fins que "Jesucrist va néixer en el fred". Arbre de Nadal A l'escenari sempre hi haurà un arbre penjat de la poma, un símbol dels arbres paradisíacs.

Aviat, la gent va començar un costum de Nadal: a l'arbre del paradís "regals penjats", però també assenyalava la vela per celebrar el naixement de Jesucrist pel paradís de la recaptura humana.

Els arbres de Nadal moderns es van originar a Alemanya, i més tard es van anar popularitzant al món, com a celebracions de Nadal en una de les tradicions més famoses. Sovint, la gent en el Nadal abans i després d'una planta perenne, com el pi a la casa o a l'aire lliure, l'arbre de Nadal i decorat amb llums nadalenques i decoracions de colors. I posa un àngel o una estrella sobre l'arbre.

L'arbre de Nadal és un arbre de fulla perenne amb espelmes i ornaments que decoren avets o pins com a part de la celebració del Nadal. Arbre de Nadal modern es va originar a Alemanya. El 24 de desembre, els alemanys van organitzar un avet (l'arbre del Jardí de l'Edèn) a casa i els van col·locar les galetes, que simbolitzen el santuari (la marca de l'expiació cristiana). L'ús modern de tot tipus de galetes en lloc de les galetes sagrades, però sovint afegim un símbol de les espelmes de Crist. A més, l'interior també té una torre de Nadal, l'arbre de Nadal és una estructura de triangles de fusta, hi ha una petita estàtua de Crist, la torre decorada amb fulles, fulles, espelmes i una estrella. Al segle XVI, les torres de Nadal i els arbres del Eden es van fusionar en arbres de Nadal.


Regal de Quzhou Hanyin Facotry
Afegir: No.35, districte de Jiangdong, ciutat de Jiangshan, Zhejiang, Xina
Tel:0570-4016861
Correu electrònic: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: + 86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Comunicacions
Bookmark us today!