Correu electrònic:sales001@hanyin-gift.com

L'arbre de Nadal s'ha convertit en l'Ornament més concorregudes en Nadal

Regal de Quzhou Hanyin Facotry | Updated: Oct 12, 2017


L'arbre de Nadal té una gran quantitat d'importància religiosa cristiana, pot ser representat: l'arbre en el paradís, l'arbre de la Creu de Crist, la vida si el Papa en el registre de"silenci" per parlar propi a la visió de l'arbre de la vida, aquest arbre dóna a llum 12 conjunts de fruita terapèutic cada mes. Arbre de Nadal decoració i petits obsequis, significat auspicis més festiu.

Origen:

L'arbre de Nadal probablement es va originar un drama religió que era popular a la primerenca arbre de Nadal de l'edat mitjana, el "paradís jugar", que va representar en una església o poble plaça d'Europa.

Aquest drama explica la història dels éssers humans 'creació dels avis originals' al paradís fins el naixement de Jesucrist a Betlem. Sempre hi haurà un gran arbre amb una Poma i un símbol del paradís a l'escenari.

Aviat, la gent va començar un costum de Nadal: penjant regals "arbres del paradís" a casa i il·luminació d'espelmes per celebrar el naixement de Jesucrist a reclamar el paradís per a la humanitat.

L'arbre de Nadal moderna es va originar a Alemanya, arbre de Nadal i després a poc a poc es van fer popular en el món, una de les tradicions més famós de celebracions de Nadal. Normalment la gent posar un arbre de fulla perenne com un pi en una casa o a l'exterior al voltant de Nadal i decorar-lo amb llums de Nadal i decoració de color. I posar un àngel o una estrella a la part superior de l'arbre.

Un arbre de Nadal és un arbre perennifoli decorades amb espelmes i decoracions. Com un dels elements importants del Nadal, arbres de Nadal moderns es va originar a Alemanya, arbre de Nadal i després a poc a poc es van fer populars en el món, una de les tradicions més famós de celebracions de Nadal.

Un gran nombre d'alemanys van emigrar als Estats Units el 1830. Aquestes persones són catòliques i cristianes, dispersos majoritàriament a Nova York i tot Anglaterra. D'arbre de Nadal va atraure l'atenció i imitació dels locals i més tard l'arbre de Nadal es va popularitzar a les esglésies nord-americà i famílies. Arbre de Nadal arreu del món, especialment a Europa, Amèrica i Austràlia, arbre de Nadal ha esdevingut la decoració més animada, encantador, esquitxat el Nadal de colors, però també simbolitza l'alegria i esperança.

L'origen de l'arbre de Nadal té diverses llegendes i històries. Algunes llegendes de Missatger de Déu encarnar com una mica noi, després de ser amenitzat per una família pobra, arbre de Nadal va posar una branca sobre el terreny, l'arbre de Nadal és plena de regals, i alguns diuen que l'arbre de Nadal és per al refugi de la mare de Déu de l'arbre de neu. De fet, l'arbre de Nadal per complir aquestes condicions: coníferes, perennes, arbre de Nadal al centre d'Europa té una distribució, la forma d'arbre per rendir triangular. Arbres que compleixin aquestes condicions en realitat pot ser utilitzat com "Arbres de Nadal".


Regal de Quzhou Hanyin Facotry
Afegir: No.35, districte de Jiangdong, ciutat de Jiangshan, Zhejiang, Xina
Tel:0570-4016861
Correu electrònic: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: + 86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Comunicacions
Bookmark us today!