Correu electrònic:sales001@hanyin-gift.com

L'arbre de Nadal té un significat molt Rich cristiana religiosa

Regal de Quzhou Hanyin Facotry | Updated: Sep 06, 2017


L'arbre de Nadal és una part de la celebració del Nadal amb espelmes i ornaments que decoren els avets o pins. Moderna arbre de Nadal que es va originar a Alemanya. A 24 de desembre de cada any els alemanys estableixen un arbre d'avet (l'arbre del jardí de l'Edèn) a casa i penjaven les galetes, que simbolitza el santuari (la marca de l'expiació cristiana). Moderna ús de tot tipus de cookies en lloc sagrats galetes, arbre de Nadal però també sovint afegir un símbol de Christ espelmes. A més, l'interior també té una torre de Nadal, és una estructura de fusta triangle, hi molts quadrícula petita posat estàtua de Crist, la torre decorat amb fullatge perenne, espelmes i una estrella. Arbre de Nadal per al segle XVI, la torre de Nadal i el jardí de Edèn es van fusionar en un arbre de Nadal.

El significat de l'arbre de Nadal:

De fet, l'arbre de Nadal té una importància religiosa cristiana molt ric, pot representar: el jardí de l'arbre, la Creu de l'arbre de la vida de Crist, apòstols John al "registre silenciós" esmentat en els déus veure l'arbre de vida, aquest arbre parir d'arbre de Nadal dotze conjunts de fruita per efecte terapèutic cada mes. Arbre de Nadal decoració i petits obsequis, significat auspicis més festiu.

Origen:

L'arbre de Nadal deriva probablement el drama religió de la edat mitjana - 'paradís', que es presentarà a la plaça capella o poble temporal a Europa.

Aquest drama explica la història de la humanitat des de "la creació dels avis al paradís" fins el "Jesucrist va néixer en el fred". A l'escenari sempre hi haurà un arbre penjant de la Poma, símbol d'arbres del paradís d'arbre de Nadal.

Aviat, la gent va començar un costum de Nadal: a casa 'arbre paradís' penjant regal, arbre de Nadal, però també apuntar la vela per celebrar el naixement de Jesucrist per recaptura humana paradís.

Moderns arbres de Nadal es va originar a Alemanya i més tard a poc a poc populars en el món, com les festes de Nadal en un de la tradició més famós. Sovint la gent en el Nadal, abans i després d'un perenne vegetals com ara pins a la casa o a l'exterior i decorat amb llums de Nadal i decoracions de color. I posar un àngel o estrella a la part superior de l'arbre.


Regal de Quzhou Hanyin Facotry
Afegir: No.35, districte de Jiangdong, ciutat de Jiangshan, Zhejiang, Xina
Tel:0570-4016861
Correu electrònic: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: + 86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Comunicacions
Bookmark us today!