Correu electrònic:sales001@hanyin-gift.com

Pine Tree Evergreen

Regal de Quzhou Hanyin Facotry | Updated: Nov 02, 2017

Pine Tree El significat simbòlic de l'arbre de Nadal A causa que el pi és de fulla perenne, aquest arbre de fulla perenne simbolitza la vida eterna dels cristians que tenen fe en Crist. Les copes dels arbres assenyalades apunten cap al cel. Les estrelles punteadas a la part superior de l'arbre representen l'estrella especial que guia l'home savi a la recerca de Jesús per part de Betlem. La llum de les estrelles significa el Crist del Senyor que aporta la llum del món. Arbre de Nadal de pi El regal sota l'arbre representa l'únic fill de Déu.

Perquè el pi és de fulla perenne, aquest arbre de fulla perenne simbolitza la vida eterna que els cristians han donat a Crist. Les copes dels arbres assenyalades apunten cap al cel. Les estrelles punteadas a la part superior de l'arbre representen l'estrella especial que guia l'home savi a la recerca de Jesús per part de Betlem. La llum de les estrelles significa el Crist del Senyor que aporta la llum del món. El regal sota l'arbre representa el do de Déu a través de l'únic fill del món: esperança, amor, alegria i pau.

Selecció d'arbres de pins de motius de pi: perquè el Nadal és a l'hivern, l'arbre de pi de Nadal, per la qual cosa l'arbre de Nadal que s'utilitza per als pins és de fulla perenne. Perquè el pi és de fulla perenne, aquest arbre de fulla perenne simbolitza la vida eterna que els cristians han donat a Crist.

El Nadal per decorar l'arbre del pi és:

Segons els registres del costum de Nadal, el primer arbre de pi és una petita palmera al costat blanc de la ciutat. A la primera nit del naixement de Jesús, la Verge Maria i l'Arbre de Nadal de Sant Pau José es van anar a la ciutat freda, molt cansada, la Verge va caure a l'arbre durant un temps, aquesta petita palmera, com si estigués afavorida. arrenca les seves branques, a la Mare de Déu per suportar el fred vent que bufa. Al mig de la nit va néixer Jesucrist. En aquest moment, el cel va aparèixer una estrella particularment brillant, va emetre una llum meravellosa, l'arbre de pi de Nadal va colpejar directament el petit cap de palmera, va encerclar en una preciosa obertura. Des de llavors, petit arbre marró durant el Nadal, va representar una posició gloriós.

Els temps medievals, el drama religiós popular a Alemanya, en un joc d'Eden, després de la creació de Déu, Adam Eve va trair a Déu quan el joc amb una palmera coberta de palmeres, representant l'arbre de la vida o "Coneix el bé i el mal arbre ". Més tard, la carta de vida en el "arbre de la vida" es va traslladar a la llar, Pine Christmas Tree un símbol de l'arribada del salvador. Amb el desenvolupament d'aquest símbol, fins al segle XV, els pins decorats, s'ha convertit en un costum.

Els arbres de pi assenyalaven el regne dels cels. Les estrelles punteadas a la part superior de l'arbre representen l'estrella especial que guia l'home savi a la recerca de Jesús per part de Betlem. La llum de les estrelles significa el Crist del Senyor que aporta la llum del món. El regal sota l'arbre representa el do de Déu a través de l'únic fill del món: esperança, amor, alegria i pau. Així que quan la gent de Nadal decora els pins.

Una llegenda sobre l'origen de l'arbre dels pins: Es diu que un agricultor havia rebut un nen de fam i de fam en una nevada nit de Nadal on havia menjat un sopar de Nadal sumptuós. Arbre de pi de Nadal A terra i beneït, va dir: "Cada any, el regal està ple de branques, deixant aquest bonic poble d'avets, pagueu la vostra amabilitat". Nen abandonat, l'agricultor va trobar que les branques dels arbres es van convertir en un arbre petit, només va comprendre la seva recepció. L'original és un missatger de Déu. Aquesta història es converteix en la font del pi. Les dades històriques posteriors es dedueixen, al voltant de 200 anys de l'any, van començar a utilitzar branques com a ornaments, com a forma de celebrar el Nadal.

Un arbre de fulla perenne amb avets o pins formades per espelmes i ornaments com a part d'una celebració nadalenca. El pi negre modern es va originar a Alemanya. El 24 de desembre, els alemanys van organitzar un avet (l'arbre del Jardí de l'Edèn) a casa i els van col·locar les galetes, que simbolitzen el santuari (la marca de l'expiació cristiana). L'ús modern de tot tipus de galetes en comptes de les galetes sagrades, Pine Christmas Tree però sovint afegeixen un símbol de les espelmes de Crist. A més, l'interior també té una torre de Nadal, és una estructura de triangle de fusta, hi ha una petita estàtua de Crist, la torre decorada amb fulles, fulles, espelmes i estrelles. Arbre de pi de Nadal Al segle XVI, les torres de Nadal i els arbres de l'Edèn es van fusionar en pins per a l'arbre.

Els pins sobre la decoració de l'arbre, el món sembla ser el mateix. Els arbres de fulla perenne s'utilitzen en arbres de fulla perenne, sobretot arbres de quatre o cinc peus d'alçada, o petits pins, plantats en una gran olla de flors a l'interior, l'arbre està ple d'espelmes petites de colors o petites llums, Pine Tree Tree i després penja tot tipus. Una varietat de decoracions i cintes, així com joguines infantils i regals familiars. Després de la decoració és bona, a la cantonada de la sala d'estar. Si es troba a l'església, a l'auditori o als llocs públics, els pins són relativament alts, però l'arbre també es pot col·locar sota el regal.


Regal de Quzhou Hanyin Facotry
Afegir: No.35, districte de Jiangdong, ciutat de Jiangshan, Zhejiang, Xina
Tel:0570-4016861
Correu electrònic: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: + 86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Comunicacions
Bookmark us today!