Correu electrònic:sales001@hanyin-gift.com

L'arbre de pi és un símbol de la vida eterna

Regal de Quzhou Hanyin Facotry | Updated: Jun 14, 2017

Selecció d'arbres de pins de motius de pi: perquè el Nadal és a l'hivern, de manera que els pins són utilitzats per arbres de fulla perenne. Com que el pi és de fulla perenne, aquest arbre de fulla perenne simbolitza la vida eterna dels cristians que creuen en Crist.

El Nadal per decorar l'arbre del pi és:

Segons els registres del costum de Nadal, el primer arbre de pi és una petita palmera al costat blanc de la ciutat. A la primera nit del naixement de Jesús, la Mare de Déu i Sant Josep es van dirigir a la ciutat freda, molt cansada, la resta de la Mare de Déu a l'arbre durant un temps, aquesta petita palmera, com si estigués afavorida, va desplegar les branques , a la Mare de Déu per suportar el fred vent que bufa. Al mig de la nit va néixer Jesucrist. En aquest moment, el cel va aparèixer una estrella particularment brillant, va emetre una llum meravellosa, l'arbre de pi de Nadal va colpejar directament el petit cap de palmera, va encerclar en una preciosa obertura. Des de llavors, petit arbre marró durant el Nadal, va representar una posició gloriós.

A l'època medieval, el drama religiós popular a Alemanya, en un joc d'Edèn, després de la creació de Déu, Adam Eve va trair a Déu, l'obra de teatre amb una palmera de palmeres de poma, representant l'arbre de la vida o el "saber bé i arbre maligne ". Més tard, la carta de vida en el "arbre de la vida" es va traslladar a la llar, símbol de l'arribada del salvador. Amb el desenvolupament d'aquest símbol, cap al segle XV, Pine Pine Tree ha decorat pins, s'ha convertit en un costum.

Els arbres de pi assenyalaven el regne dels cels. Les estrelles punteadas a la part superior de l'arbre representen l'estrella especial que guia l'home savi a la recerca de Jesús per part de Betlem. La llum de les estrelles significa portar la llum del Senyor Jesucrist. El regal sota l'arbre representa el do de Déu a través de l'únic fill del món: esperança, amor, alegria i pau. Així que quan la gent de Nadal decora els pins.

Una llegenda sobre l'origen de l'arbre dels pins: Es diu que un agricultor havia rebut un nen famolenc i famolenc en una nevada nit de Nadal on havia menjat un suntuoso sopar de Nadal. A terra i beneït va dir: "El dia de l'Any Nou, el do de les branques, deixant aquest bonic poble d'avets, per pagar la vostra bondat". Nen abandonat, l'agricultor va trobar que les branques dels arbres es van convertir en un arbre petit, només va comprendre la seva recepció. L'original és un missatger de Déu. Aquesta història es converteix en la font del pi. Es dedueixen dades històriques posteriors, uns 200 anys l'any, Pine Christmas Tree va començar a utilitzar branques com a ornaments, com a forma de celebrar el Nadal.

Un arbre de fulla perenne amb avets o pins amb espelmes i ornaments ha format part de la celebració nadalenca. El pi negre modern es va originar a Alemanya. Els alemanys van organitzar un avet (l'arbre del Jardí de l'Edèn) a la casa del 24 de desembre, Adam i el Dia del Dia, i penjaven les galetes sobre ella, que simbolitzaven el santuari (la marca de l'expiació cristiana). L'ús modern de tot tipus de galetes en comptes de pa sagrat, però també sovint s'afegeix un símbol de les espelmes de Crist. A més, l'interior també té una torre de Nadal, és una estructura triangular de fusta, hi ha una petita estàtua de Crist de la graella, la torre decorada amb fullatge de fulla perenne, espelmes de pi blanc i una estrella. Al segle XVI, les torres de Nadal i els arbres del Eden es van fusionar en pins per a l'arbre.

Sobre la decoració dels pins al món, el món sembla ser el mateix. Els arbres de fulla perenne s'utilitzen en arbres de fulla perenne, sobretot arbres de quatre o cinc peus d'alçada, o petits pins, plantats en una olla de flors gran, l'arbre està ple d'espelmes acolorides o petites llums, i després es pengen de tot tipus. Una varietat de decoracions i cintes, així com joguines infantils i regals familiars. Després de la decoració és bona, a la cantonada de la sala d'estar. Si es troba a l'església, a l'auditori o als llocs públics, els pins són relativament alts, l'arbre de Nadal de pi però l'arbre també pot posar el regal a sota.


Regal de Quzhou Hanyin Facotry
Afegir: No.35, districte de Jiangdong, ciutat de Jiangshan, Zhejiang, Xina
Tel:0570-4016861
Correu electrònic: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: + 86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Comunicacions
Bookmark us today!