Correu electrònic:sales001@hanyin-gift.com

Les llums dels arbres de Nadal fan que el festival sigui més mòbil i més brillant

Regal de Quzhou Hanyin Facotry | Updated: Sep 15, 2017Més i més persones amb el Nadal del vent Crist, inevitablement per decorar l'arbre de Nadal costen un cervell. La llàntia d'arbre de Nadal és la decoració més bàsica, la proporció és adequada, l'arrollador llum arborícola penjada que fa penjar pot fer que el festival es mogui i sigui més brillant.

1, el primer és triar el lloc adequat per decorar l'arbre de Nadal.

Podeu empènyer la porta per la porta per veure on el primer ull sovint cau a casa, on es recull la llum, i aquesta vegada podem col·locar l'arbre de Nadal allà, però, l'arbre de Nadal amb llum com la vora de la llar de foc o paret de la finestra, és el lloc adequat.

2, trieu les llums del arbre de Nadal adequades.

La decoració del festival hauria de reflectir les vostres preferències personals. Si preferiu un estil més tradicional, seleccioneu una bombeta incandescent amb una gran varietat de colors, Tree With Light i si voleu estalviar energia, seleccioneu l'arbre de Nadal amb estalvi d'energia.

3, Quantes llums necessites?

Consells d'experts: l'arbre de Nadal de 7 peus d'alçada, almenys 500 llums petites, cada 1 peus més de 100. Si t'agrada un aspecte més brillant, pots fer servir 150 bombetes per peu. Per descomptat, també calcular l'amplada de l'arbre de Nadal, com més gran és la circumferència de l'arbre de Nadal, l'arbre de Nadal amb llum com més necessita la bombeta.

4, posa les eines preparades.

Cada any als Estats Units, la quantitat de persones lesionades en la decoració de l'arbre de Nadal supera els 15.000, així que recordeu preparar les eines adequades abans de decorar l'arbre de Nadal. Per exemple, utilitzeu l'escala d'un electricista en comptes d'un tamboret per elevar-la, Christmas Tree With Light utilitza un cable estàndard i una extensió de potència; la bombeta a cada arbre de Nadal no pot ser massa, uns 500 són una cadena, si cal més que es divideixi en diverses cadenes per connectar-se a l'endoll.

5, l'arbre de Nadal il·lumina el regiment

La llum d'arbre de Nadal que s'havia embolicat al voltant de l'arbre de Nadal es va establir per primer cop en un grup que semblava superflu. De fet, això es pot evitar en la decoració de les llums de l'arbre de Nadal enredats, a més, també és fàcil portar la llàntia d'arbre de Nadal, una mà enrotllada, no desordenada, l'arbre de Nadal amb llum arriscant el risc de desplaçar-se.

6, mètode senzill de liquidació

En primer lloc, el poder de la llum de l'arbre de Nadal, de manera que en el temps de liquidació es pot veure visualment el patró de formació, des de la part superior de l'arbre decorat cap avall.

Si l'arbre de Nadal està situat en una cantonada, l'arbre de Nadal amb llum es pot treure d'un costat de l'arbre a l'altre costat, al davant de l'arbre de Nadal a la part inferior.

Si l'arbre de Nadal es troba davant de la finestra, podeu girar l'arbre a 360 graus i veure les llums d'anada i tornada.

Com la línia vertical chic? També és molt senzill, només la línia per sota de l'espai per ser més gran, per tal de coincidir amb la forma de l'arbre.

Per fer que les llums estiguin en 3D, podeu embolicar les llums dels arbres entre les branques.

En poques paraules, gaudiu de les vostres vacances.

7, l'arbre de Nadal il·lumina arranjaments de consells avançats

A, és més bonic embolicar els diferents colors de les llums dels arbres de Nadal junts. Blanc Arbre de Nadal Les llums són el principal, Arbre de Nadal amb llum i, a continuació, afegiu un monocrom o multicolor llums d'arbre de Nadal.

B, utilitzeu llums recarregables, penjadors de filferro i ungles per fer diverses formes d'art llums d'arbre de Nadal. Talleu el ganxo per sobre de la perxa i gireu-lo cap a un arbre, una estrella o una altra forma amb una pinça, torneu-la a engegar amb la llum de l'arbre de Nadal i pengeu-la a la vora de la prestatgeria o la finestra.

C, embolcalla les llums d'arbre de Nadal al voltant de l'aire lliure. Embolicar primer el tronc i torçar-lo cap al final de la branca. Després de la nit, l'arbre de Nadal amb llum es pot veure tot l'arbre il·luminat com un efecte de conte de fades.

8, després de la temporada per rebre

Normalment abans del dia de Sant Valentí, per treure aquestes llums decoratives de l'arbre de Nadal. Netegeu les llums dels arbres de Nadal des de la part inferior de l'inici de l'arbre, tallant lentament la llum de l'arbre de Nadal en un regiment, l'arbre de Nadal amb llum finalment pot ser racional al gabinet l'any que ve per utilitzar.


Regal de Quzhou Hanyin Facotry
Afegir: No.35, districte de Jiangdong, ciutat de Jiangshan, Zhejiang, Xina
Tel:0570-4016861
Correu electrònic: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: + 86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Comunicacions
Bookmark us today!