Correu electrònic:sales001@hanyin-gift.com

Llum d'arbre de Nadal Vesteix a l'habilitat

Regal de Quzhou Hanyin Facotry | Updated: Aug 15, 2017Més i més persones amb el Nadal del vent Crist, inevitablement per decorar l'arbre de Nadal costen un cervell. La llàntia d'arbre de Nadal és la decoració més bàsica, l'arbre de Nadal amb la llum, la proporció és adequada, l'arbre de Nadal elegant i penjat que fa que el festival sigui més ràpid i més brillant.

Llum d'arbre de Nadal

Arriba el Nadal, molta gent està ocupada comprant coses per vestir l'arbre de Nadal, on la llum de l'arbre de Nadal és, sens dubte, imprescindible. Però, com es decora la llum de l'arbre de Nadal? Quin color de la llum de l'arbre de Nadal és millor mirar?

1, vermell, verd, que simbolitza la festa. El vermell càlid ens pot portar entusiasme, l'esperança, la tradicional decoració verda de Nadal és el color principal dels Estats Units, l'arbre de Nadal amb llum també és l'ús familiar més habitual del disseny, es pot destacar l'ambient festiu. Papallona en vermell, cintes vermelles, campanes, amb arbre de Nadal verd, plats de color vermell amb tovallons verds, garlandes vermelles i verdes, etc., Christmas Tree With Light és crear un ambient càlid de Nadal amb bons accessoris.

2, or, símbol de la moda. L'estil de Nadal daurat és en els últims anys, pel seu fort sentit de la moda, l'or també s'està convertint en el principal color de les decoracions nadalenques. Sabor de luxe de baix perfil, que es mostra en el color brillant i el patró de la rosa. I decorar els ornaments d'arbres de Nadal, Arbre de Nadal amb penjolls lleugers a la placa principal d'or, daurat per a casa per afegir un color nou i brillant.

3, blanc, plata, que simbolitza la puresa. El blanc i el seu color estès-plata és el color principal del Nadal a Europa, simbolitza la puresa de la Mare de Déu, és el tema del color nadalenc. Color blanc pur com la neu, volant a l'aire, flocs caient a l'arbre, els carrers. Arbre de Nadal amb llum Com un amic de plata o blanc d'estil nadalenc, intenteu posar un arbre de Nadal platejat al dormitori, a l'arbre, tant com sigui possible, utilitzant cintes de plata i campanes de plata. Per fer que el tema de plata de l'arbre de Nadal sigui més destacat, la bombeta també és una bona opció


Regal de Quzhou Hanyin Facotry
Afegir: No.35, districte de Jiangdong, ciutat de Jiangshan, Zhejiang, Xina
Tel:0570-4016861
Correu electrònic: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: + 86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Comunicacions
Bookmark us today!