Correu electrònic:sales001@hanyin-gift.com

Casa > Sobre nosaltres

Quzhou HanYin regal facotry està registrat a Hong Kong. Dos filial (fàbrica de regal HanYin i companyia de HanYin E-negoci) situat a la Xina de ZheJiang.


També ens nostres productes inclosos: clau de productes de l'arbre de Nadal, Cadena, obridor d'ampolles, tenda, hamaca exterior productes i regals promocionals etc.. Tenim fàbriques Professional propis i disseny, venda directa de fàbrica oferir preus competitius per a alta qualitat béns intsall proporcionar serveis de compres per a molts clients estrangers, perquè tenim una millor comprensió de la fàbrica a la Xina i comptem amb professionals ric per al mercat a l'estranger, per donar molt professional i millor servei als nostres clients


Tenim un equip de professionals per al comerç d'ultramar i cadascun d'ells són seleccionats per un munt de proves estrictes, d'aquesta manera, podem assegurar que són l'equip de comerç d'ultramar amb abundant experiència en comerç d'ultramar i excel·lent qualitat que pot servir al client amb una bona comprensió de les seves demandes i pot ajudar-los en el primer temps.


Ens han cooperat amb molts clients estrangers amb èxit. Estem segurs que el nostre producte ens poden portar a l'escenari del món. A diferència de regions i clients, proposarem la més professional suggeriments i ajuda per al nostre client segons les necessitats dels clients i el seu mercat.


En conseqüència, sincerament voldríem tenir una relació de negoci a llarg termini amb els clients a casa i a l'estranger, brillantor d'un brillant futur comercial.

empreses.


Regal de Quzhou Hanyin Facotry
Afegir: No.35, districte de Jiangdong, ciutat de Jiangshan, Zhejiang, Xina
Tel:0570-4016861
Correu electrònic: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: + 86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Comunicacions
Bookmark us today!